KARISMAsthlm_logo2017_mobil

Att ge en rosa nejlika till en kvinna betyder att du vill tacka för att hon har hjälpt dig i karriären på något sätt.
Har du någon du vill ge en rosa nejlika?

Skicka mejl här för införande.

Vem vill du ge en rosa nejlika?

Siv Thuresdotter. Siv Thuresdotter.

Siv Thuresdotter ger en rosa nejlika till NINA JANSDOTTER:
– När jag startade Qoolaqvinnor.se för några år sedan så inledde jag ett mycket givande samarbete med Nina Jansdotter. Hon hjälpte mig att finna värdefullt innehåll till sajten, som passade perfekt för den målgrupp som vi har i nätverket. Notera att vi samarbetade online i över ett års tid innan vi fick möjlighet att träffas i verkligheten. Nina som till sin profession är författare och karriärcoach intervjuade mig för sin bok Framgång på Facebook (vilken gavs ut 2011). Det var oerhört värdefullt för mig och varumärket Qoola Qvinnor. Jag kommer alltid att vara tacksam för vårt fina samarbete – utan det hade inte Qoola Qvinnor varit där vi är idag. 

Maria Henriksson. Maria Henriksson.

Maria Henriksson ger en rosa nejlika till
JOHANNA PALMQVIST:

– Det får bli min finaste vän och numera partner Johanna Palmqvist som legat ett steg före mig i sin entreprenöriella bana. Här har jag stöd när trygghetssökaren i mig behöver lugnas.

Ylva Stubbing. Ylva Stubbing.

Ylva Stubbing ger en rosa nejlika till BIRGITTA STUBBING:
– Jag vill ge en rosa nejlika till min underbara mamma Birgitta Stubbing. Hon har alltid funnits nära, stöttat och hjälpt mig!

Cathrine Edblad. Cathrine Edblad.

Cathrine Edblad ger en rosa nejlika till LEENA NYSTRAND:
– Jag vill ge en rosa nejlika till min första rektor när jag var lärare, Leena Nystrand i Järfälla.
Hon anställde mig och gav mig stort förtroende. Hon tog in mig i ledningsgruppen och lät mig hålla föredrag. Lena fick mig verkligen att tro på mig själv och att våga tro på min egen förmåga. Så hon har varit jätteviktig för min personliga utveckling.

Annika R Malmberg Hamilton. Annika R Malmberg Hamilton.

Annika R Malmberg Hamilton ger en rosa nejlika till MIA TÖRNBLOM:
– Jag vill ge en rosa nejlika till Mia Törnblom. Det har varit dåligt med stöttande kvinnor runt mig, och det är jag lite ledsen för. Men någon som faktiskt stötta mig med ärlighet är Mia Törnblom. Trots att vi jobbar i samma bransch och är lite av konkurrenter har hon varit väldigt schysst med att hjälpa, stötta och ge mig bra tips. Hon är en fin människa med stort hjärta.

Christina Paulson. Christina Paulson.

Christina Paulson ger en rosa nejlika till KARIN GUSTAFSSON:
– Karin Gustafsson, på Tilltro, får en rosa nejlika av mig för att hon är en god vän och lyssnare. Förutom att hon hjälpt mig skapa en hemsida som är ”jag” fick hon mig även att börja blogga. Hon ”hejade på” och uppmuntrade mig så att jag till slut trodde på att jag hade något viktigt att säga.